STIMAȚI COLEGI,

În numele Comitetului de Organizare am deosebita plăcere și onoare de a vă invita să participați la Workshop-ul Național „Telesomnologia – o nouă dimensiune în practica clinică!”, eveniment pe care îl vom organiza de această dată, în variantă hibridă, combinând prezentările desfășurate online cu cele on-site, în perioada 12–13 mai 2022.

Scopul acestei manifestări este de a aduce împreună, cu această ocazie, cei mai buni specialiști din domeniu, dornici să ne împărtășească cunoștințele, ideile și realizările științifice din ariile profesiei noastre și de a crea un mediu favorabil dezvoltării interacțiunilor interdisciplinare.

Împreună, vă invit să dezbatem și să căutăm soluții în fața acestor provocări cotidiene în ceea ce privește somnologia în contextul acestor perioade tulburi prin care trece omenirea!

În prima zi, care se va desfășura în mediul online, se vor prezenta aspecte teoretice legate de domeniul somnologiei și conexiunile sale, într-o abordare multidisciplinară!

În a doua zi, care se va desfășura fizic, vom avea parte de demonstrații practice (montare poligraf și polisomnograf, scorare, interpretare de trasee înregistrate), precum și cazuri clinice din practica noastră în domeniul somnologiei.
Sperăm să găsiţi tematica abordată extrem de interesantă și utilă pentru practica dumneavoastră cotidiană.

Vă aşteptăm cu drag să luați parte la evenimentul nostru care va avea loc de această dată, în variantă hibridă!

Prof. Dr. Doina TODEA
Președinte Workshop

Prof. Dr. Roxana Maria NEMEȘ
Președinte SRP

Prof. Dr. Florin MIHĂLȚAN
Președinte de onoare Workshop

Dr. Ioana MUNTEANU
Președinte Secțiunea de Somnologie și Ventilație Non Invazivă a SRP